Hos Sicodan tilbyder vi maskine service. Hvis din maskine har problemer så står vi altid til rådighed til service af maskiner. Nederst på siden finder du blandt andet en prisliste på sikkerheds- og serviceeftersyn på løftere.

SICODAN SERVICEKONCEPT - TILPASSET DINE SPECIFIKKE KRAV OG ØNSKER

Vores serviceaftaler er inddelt i 3 forskellige niveauer, så du som kunde kan vælge den løsning, der passer bedst til jeres produktion og udstyr. Den enkelte serviceaftale er tilpasset efter vores leverandørers specifikationer, samt vores ekspertise. Alle servicetyper dokumenteres uanset hvilket niveau der er valgt, og kan nemt tilpasses specifikke kundekrav. Vi har kunder der kræver et minimum, og vi har kunder der stiller krav om dokumentation på højeste niveau, som f.eks. GMP service. Skulle det være krav til kalibrering og dokumentation for anvendelse af akkrediteret udstyr, er dette også muligt. Vi udfører service på alt fra simpelt udstyr til højteknologisk automationsudstyr. Vores servicekoncept er udviklet, så det kan anvendes på både stand-alone maskiner og komplette produktionsceller, og er udviklet efter princippet: Fix it before it breaks!

BASIS SERVICE

Sicodan udfører en grundig teknisk gennemgang af maskinen for fejl, slitage og kommer med forslag til forebyggende tiltag for at forlænge maskinens levetid, og udfærdiger en teknisk rapport som dokumentation for udført service.

STANDARD SERVICE

Udover et Basis service, får du også udskiftet de basis sliddele der er nævnt i den tekniske rapport og dokumentation. Desuden får du også billeddokumentation samt en yderligere detaljeret rapport (hvad indeholder den ift.. teknisk rapport). PREMIUM SERVICE Vælger du Premium Service, udfører vi et Standard service samt alle reparationer iht. den detaljerede rapport. Desuden får du 24/7/365 support.

TILVALGSMODULER TIL BASIS, STANDARD OG PREMIUM

Når du har udvalgt det servicekoncept der passer til din maskine, kan du tilvælge et eller flere af vores moduler; Fysisk kontrol, Processtjek, Stresstest og Kalibrering.

ÅRLIGT SIKKERHEDS- OG VEDLIGEHOLDELSESEFTERSYN

Vi udfører lovpligtigt årligt sikkerheds- og vedligeholdelseseftersyn, og sørger for at sende en påmindelse inden.

FORDELE VED SIKKERHEDS- OG VEDLIGEHOLDELSESEFTERSYN

✔ Maksimal oppetid - minimal nedetid

✔ Optimering af din produktionshastighed

✔ Øget indtjening

✔ Forlængelse af din maskines levetid

SICODAN SERVICEKONCEPT - DIN SIKKERHED FOR TRYGHED OG STABIL PRODUKTION

VÆLG DEN SERVICEPAKKE DER PASSER BEDST TIL DIT BEHOV

SIKKERHEDS- OG SERVICEEFTERSYN PÅ LØFTERE

Du kan bestille dit sikkerheds- og serviceeftersyn hos os. Vi sørger for at dine løftere lever op til alle krav til årlige sikkerheds- og serviceeftersyn.

Læs mere

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing