Sicodan ApS opruster med endnu en tekniker til Serviceteamet

12. Maj 2020, har Sicodan ApS har ansat Nicholas Bach Castillo som Servicetekniker. Nicholas vil primært servicere nuværende samt nye kunder i hele Danmark, men også vores kunder i Sverige og Norge vil få besøg.

Nicholas får stor fokus på kundeservice samt sikring af kundernes driftssikkerhed, og han glæder sig meget til at komme ud og hilse på hos alle.

Nicholas har med sin el-tekniske baggrund, mange års erfaring med at udføre service på industrimaskiner, og vil være med til fortsat at opretholde og udvikle vores kvalitetsprogram og serviceprodukter.

  

Marketingafdelingen opruster

12. August 2019, har vi sagt velkommen til Malene Christensen, der er ansat som vores nye Marketingkoordinator. Hun skal være med til at sikre et endnu større fokus på vores firmaprofil.

Malene har 20 års erfaring inden for marketing, og glæder sig til at opdatere vores kunder om nyttig viden, gode tips og turn-key løsninger inden for maskiner til metalindustrien i Skandinavien - både her på siden og på LinkedIn. 

Du mere end velkommen til at kontakte Malene på +45 9244 4614 eller

     

     

Vagtskifte i Sicodan

Historien kort
Sicodan har sine rødder helt tilbage til 1899, hvor familien Olsen etablerede en smedeforretning. Det startede med smedearbejde, men blev hurtigt salg af produkter til jern- og metalindustrien. I 1958 overtager sønnen, Erik Otto Olsen, Humlebæk Smede og Maskinværksted. Erik Olsen fokuserer på VVS, ventilation og smedearbejde til større byggerier. Datterselskabet, Sicodan Humlebæk A/S, bliver stiftet i 1963 og specialiserer sig i salg og rådgivning af udstyr til ventilation og metalpladebearbejdning. I 1975 samles alle aktiviteter i selskabet Sicodan Maskiner Aps.

En ny generation tager over
I 2018 gennemfører Sicodan et generationsskifte, med ny direktør og ejer, og det er med stor glæde at vi kan sige velkommen til det ny Sicodan.